Väte solkraft
Väte solkraft - Lönsam investering
Svesol

"Svesol är en leverantör av solceller och flexibla värmesystem med solfångare. Våra produkter säljs och installeras i hela Sverige. Vi jobbar uteslutande med kvalitetskomponenter från trygga tillverkare, huvudsakligen i Tyskland och Sverige."

http://www.svesol.se/om-oss (20191231)

Väte solkraft - Lönsam investering
Windon

"Vi startade testverksamhet och utveckling av våra produkter 2006 och startade bolaget Windon AB under 2007. Vi som startade verksamheten är Lennart Carlsen, Patrick Forsman och Måns Larsson. 2013 lämnade Patrick Forsman och Måns Larsson företaget på grund av karriär i andra bolag och idag är Lennart Carlsen 100% ägare av bolaget. Vi har hela tiden haft fokus på teknisk perfektion och har egentligen först under slutet på 2009 börjat aktivt sälja våra produkter till en bredare massa. Under utvecklingsåren har vi samlat på oss mycket kunskap och erfarenheter, men också lite utrustning som underlättar arbetet. 2009 började vi också med solcellspaneler och el-solanläggningar. 2011 började vi OEM-tillverka solcellspanel av eget märke på Swemodule i Glava, Sverige.
2012 tog vi fram ett unikt markmonteringsstativ för våra Svenska solceller som vi nu marknadsför i hela Europa, naturligtvis är den produkten patenterad. Vi har också tagit fram en helt ny svensk inverter i effekterna från 1kW till 20kW, detta arbete påbörjades slutet 2014 och vi lanserade produkten semestern 2016. Vi har idag produktioner i Kina, Polen, Tyskland och naturligtvis Sverige. Vi har hela tiden velat sikta på en 100% svenskproducerad produkt men tyvärr är det inte alltid möjligt då många av dom företagstyper vi behöver arbeta med inte finns etablerade i Sverige. Dock ska tilläggas att vi har oavsett var vi producerar alltid med oss den svenska kvalitetstänket och ställer alltid höga krav på slutprodukten. Vi har under många år återinvesterat alla pengar i bolaget och utvecklat nya smarta produkter och inhandlat funktioner för att skapa ett starkt företag. Detta har naturligtvis gett oss ett bolat med bra ekonomi och goda förutsättningar att erhålla våra kunder ett säkert ägande av våra produkter under mycket lång tid framöver. Vi har jobbat mycket med partners både på inköpssidan av material och tjänster samt med våra kunder och återförsäljare, alla som jobbar med Windon ska känna en trygghet i vad de gör och alltid räkna med att få den hjälp dom förtjänar. Vi har också genom åren bedrivet ett utbildningspaket till samtliga våra återförsäljare för att erhålla slutkunderna ett proffsigt och bra resultat, handlar du en Windon produkt kan du alltid räkna med att få det starkaste och bästa på marknaden med en överlägsen återbetalning av din investering, detta finns det gott om bevis för. Samtliga produkter vi har idag är “top off line” det bästa du kan hitta på marknaden. Vi är naturligtvis inte billigast i inköp men ger mest för pengarna på sikt."

http://www.windon.se/om%20oss.htm (20191231)

Väte solkraft - Lönsam investering
Emmaboda konst

Emmaboda Konst ligger mitt i byns “centrum” och här är lätt att hitta fri parkering. 950 kvm varav 600 kvm butiksyta med högt i tak och vi har en bra ramverkstad. En avdelning med modern konst, en med klassisk konst och en avdelning med grafik. Sedan 2015 tillhandahåller vi även konstglas och glaskollektion från Målerås, och vi har dessutom glastavlor med ledbelysning. Vi har öppet söndag–fredag kl 13–18 och även efter överenskommelse. Under Allahelgonahelgen har vi utökade öppettider. Då bjuder våra fruar på kaffe med dopp. Välkommen till en gemytlig och trivsam miljö där du kan strosa runt och insupa känslor från tavlor som ger lugn, energi och inspiration. Vi är en meditativ plats på jorden där du kan känna in och få ro i vår nutida stressade tillvaro. Hjärtligt välkomna önskar vi på Emmaboda Konst.

https://emmabodakonst.se/om-oss/ (20191231)